Ingrid

IT-kalender för Lund
Considition

Multiple locationstor 14 oktober

We are proud to present Considition 2021 in collaboration with Budbee! Budbee is a Sweden-based tech company aiming to create the best and most sustainable e-commerce experience from check-out to delivery. This year's challenge is all about developing solutions for the future of urban logistics - with intelligent algorithms! Enter this year's challenge today and compete on October 14th to get the chance to win an extraordinary weekend in the U.S. filled with tech, food and joy.

Läs mer

Internetdagarna

Stockholmsön 22 november

Läs mer

👋🏽 Hej!

Jag vill själv få en notis när ett hackathon är på gång i Uppsala, eller om ett hackathon som rör sådant jag är intresserad av sker (oavsett var i landet).

Jag har träffat så många människor som gör bra saker och hört talas om spännande projekt som inte alls får den uppmärksamhet de förtjänar.

Träffar också många personer som vill komma igång och börja lära sig programmering, och ännu fler som har kommit igång men som inte vet hur de ska komma vidare för att få det där första jobbet, eller första praktikplatsen. Är också själv engagerad i många olika sammanhang och vet vilket jättejobb det är att rodda med meetups, hackathons och kodläger och andra evenemang för att de över huvudtaget ska bli av. Det borde åtminstånde vara enkelt att hitta till alla dessa fina IT-evenemang och låt oss vara fler som får upp ögonen för att en liten insats kan göra stor skillnad!

När människor möts händer det bra saker, det är jag övertygad om. Jag hoppas att Ingrid så småningom kommer växa upp och klara sig gott utan mig. :]

// Victoria

Du kan också bidra till denna hemsida genom att skicka in förslag eller själv lägga till innehåll (gör en pull request) → .