Ingrid

IT-kalender för Göteborg
Foss North

Göteborgsön 29 mars

foss-north is a free / open source conference covering both software and hardware from the technical perspective. We provide a meeting place for the Nordic foss communities and will bring together great speakers with great audiences. We are constantly looking for partners, speakers, sponsors, and events around FOSS in the Nordic region. If you want to be listed here, please contact us at info -at- foss-gbg.se.

Läs mer

👋🏽 Hej!

Jag vill själv få en notis när ett hackathon är på gång i Uppsala, eller om ett hackathon som rör sådant jag är intresserad av sker (oavsett var i landet).

Jag har träffat så många människor som gör bra saker och hört talas om spännande projekt som inte alls får den uppmärksamhet de förtjänar.

Träffar också många personer som vill komma igång och börja lära sig programmering, och ännu fler som har kommit igång men som inte vet hur de ska komma vidare för att få det där första jobbet, eller första praktikplatsen. Är också själv engagerad i många olika sammanhang och vet vilket jättejobb det är att rodda med meetups, hackathons och kodläger och andra evenemang för att de över huvudtaget ska bli av. Det borde åtminstånde vara enkelt att hitta till alla dessa fina IT-evenemang och låt oss vara fler som får upp ögonen för att en liten insats kan göra stor skillnad!

När människor möts händer det bra saker, det är jag övertygad om. Jag hoppas att Ingrid så småningom kommer växa upp och klara sig gott utan mig. :]

// Victoria

Du kan också bidra till denna hemsida genom att skicka in förslag eller själv lägga till innehåll (gör en pull request) → .